ZSŰRI

Felfalusi Péter

Felfalusi Péter


A zsűri elnöke
Vezérigazgató
Intrum Justitia Zrt.


Pénzügyi pályafutását a Bankár Csoportnál kezdte, majd 1998 és 1999 között az OTP Értékpapír Rt-nél folytatta. Ezt követően került a Synergon Informatika Rt-hez, ahol Pénzügyi és Treasury Igazgatói pozíciót töltött be.
2003. nyarától a svéd Intrum magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, 2004-ben került az Intrum Justitia Kft. és a követelésvásárlással foglalkozó Intrum Justitia Zrt. élére.
2013. februártól a MAKISZ (Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetsége) elnökeként, majd 2019. áprilistól elnökségi tagként támogatja a szövetséget, és emellett a PVOE (Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesülete) választmányi tagja.

Fábián Gergely

Pál Árpád


Zsűritag
Vezérigazgató
Present Value Zrt


Pál Árpád a Corvinus Egyetemen szerezte közgazdász diplomáját 1993-ban. Az elmúlt 25 évet a pénzügyi szektorban töltötte. Több bank vezetésében is közreműködött (Budapest Bank, Postabank, Erstebank) és vezette a Budapesti Értéktőzsdét, a Sal Oppenheim privátbank magyarországi képviseletét illetve a legnagyobb magyar brókercéget, a Concorde Értékpapírt.
A Corvinus Egyetem címzetes docense, 25 éve vesz részt a Befektetések és Vállalati Pénzügyek tanszék munkájában.

László Csaba

László Csaba


Zsűritag
Közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára


László Csaba, közgazdász a Budapesti Corvinus Egyetem címzetes egyetemi tanára. A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1986-ban. 1986-1999 között a Pénzügyminisztériumban dolgozott, ahol utoljára a közigazgatási államtitkár pozíciót töltötte be. 1999-2002 között a bankszektorban töltött be különböző pozíciókat és ennek során 2000-2002 között a K&H Bank és az ABN AMRO magyarországi fúzióját irányította vezérigazgató helyettesként. 2002 és 2004 között pénzügyminiszter és a Gazdasági Kabinet elnöke. 2004-2017 a KPMG magyar irodájának először partnere, majd 2013-tól senior partnere. A Budapesti Fesztivál Zenekar Alapítvány Felügyelő Bizottságának elnöke. Az AMCHAM kincstárnoka 2016-tól. Nős, három lány gyermeke van.

Balogh Gabriella

Balogh Gabriella


Zsűritag
Társtulajdonos
Net Média Zrt


Vegyészmérnöki és közgazdász diplomával rendelkezik. 14 éven keresztül vezette az OTP Bank Marketing- és Értékesítési Igazgatóságát, majd saját tanácsadó cégének működtetése mellett a Central European Media és Publishing igazgatóságának tagja volt. 2016-tól a Net Média Zrt társtulajdonosa és a Brain Bar 20 százalékos tulajdonosa. Többféle társadalmi tisztséget és kuratóriumi pozíciót is betölt (Prima Primissima, Fáy András és Bolyai Díj Alapítvány, MLSZ Elnökség). Balogh Gabriella többször is szerepelt a Forbes legbefolyásosabb nőket bemutató összeállításában, a 2015-ös és 2016-os listán első helyen, a 2018-as listán a nyolcadik helyen állt az üzlet kategóriában.

Fábián Gergely

Fábián Gergely


Zsűritag
Ügyvezető igazgató
Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatóság
Magyar Nemzeti Bank
Vezérigazgató
Budapest Institute of Banking


Fábián Gergely 2017 óta a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, a Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős terület vezetője. 2009-ben elemzőként kezdte pályafutását a Bankban pénzügyi stabilitási területen, ahol 2012-től az elemzési csapat irányítója, majd 2015-től a pénzügyi rendszer elemzése terület igazgatója. Ezen felül a Pénzügyi Stabilitási jelentés felelős szerkesztője és vezetése alatt működik a 2017-ben alapított Budapest Institute of Banking (BIB). A hazai szaksajtóban rendszeresen publikál, legfontosabb kutatási területei a pénzügyi stabilitás, a bankok működése, versenyképessége és az ingatlanpiaci folyamatok stabilitási vonatkozásai.