ZSŰRI

Felfalusi Péter

Felfalusi Péter


A zsűri elnöke
Vezérigazgató
Intrum Justitia Zrt.


Pénzügyi pályafutását a Bankár Csoportnál kezdte, majd 1998 és 1999 között az OTP Értékpapír Rt-nél folytatta. Ezt követően került a Synergon Informatika Rt-hez, ahol Pénzügyi és Treasury Igazgatói pozíciót töltött be.
2003. nyarától a svéd Intrum magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, 2004-ben került az Intrum Justitia Kft. és a követelésvásárlással foglalkozó Intrum Justitia Zrt. élére.
2013. februártól a MAKISZ (Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetsége) elnökeként, majd 2019. áprilistól elnökségi tagként támogatja a szövetséget, és emellett a PVOE (Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesülete) választmányi tagja.

Fábián Gergely

Fábián Gergely


Zsűritag
Ügyvezető igazgató
Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatóság
Magyar Nemzeti Bank


Fábián Gergely a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója és a Budapest Institute of Banking Zrt. vezérigazgatója.
2009-ben elemzőként kezdte pályafutását a Bankban pénzügyi stabilitási területen, ahol 2012-től az elemzési csapat irányítója, majd 2015-től a pénzügyi rendszer elemzése terület igazgatója. Ezen felül a Pénzügyi Stabilitási jelentés felelős szerkesztője és vezetése alatt működik a 2017-ben alapított Budapest Institute of Banking (BIB). A hazai szaksajtóban rendszeresen publikál, legfontosabb kutatási területei a pénzügyi stabilitás, a bankok működése, versenyképessége és az ingatlanpiaci folyamatok stabilitási vonatkozásai.

László Csaba

László Csaba


Zsűritag
Közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára


László Csaba, közgazdász a Budapesti Corvinus Egyetem címzetes egyetemi tanára. A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1986-ban. 1986-1999 között a Pénzügyminisztériumban dolgozott, ahol utoljára a közigazgatási államtitkár pozíciót töltötte be. 1999-2002 között a bankszektorban töltött be különböző pozíciókat és ennek során 2000-2002 között a K&H Bank és az ABN AMRO magyarországi fúzióját irányította vezérigazgató helyettesként. 2002 és 2004 között pénzügyminiszter és a Gazdasági Kabinet elnöke. 2004-2017 a KPMG magyar irodájának először partnere, majd 2013-tól senior partnere. A Budapesti Fesztivál Zenekar Alapítvány Felügyelő Bizottságának elnöke. Az AMCHAM kincstárnoka 2016-tól. Nős, három lány gyermeke van.

Balogh Gabriella

Balogh Gabriella


Net Média Zrt társtulajdonos


Vegyészmérnöki és közgazdász diplomával rendelkezik. 14 éven keresztül vezette az OTP Bank Marketing- és Értékesítési Igazgatóságát, majd saját tanácsadó cégének működtetése mellett a Central European Media és Publishing igazgatóságának tagja volt. 2016-tól a Net Média Zrt társtulajdonosa és a Brain Bar 20 százalékos tulajdonosa. Többféle társadalmi tisztséget és kuratóriumi pozíciót is betölt (Prima Primissima, Fáy András és Bolyai Díj Alapítvány, MLSZ Elnökség). Balogh Gabriella többször is szerepelt a Forbes legbefolyásosabb nőket bemutató összeállításában, a 2015-ös és 2016-os listán első helyen, a 2018-as listán a nyolcadik helyen állt az üzlet kategóriában.