Összefoglaló

Hiszünk a fenntartható gazdaságban és fontosnak gondoljuk, hogy edukáljuk a jövő generációját a pénzügyi tudatosság terén. Ezért hoztuk létre a Zsebpénzügyest. A vetélkedő célja, hogy bővítse a diákok pénzügyi-gazdasági ismereteit, terjessze a tudatos pénzügyi gondolkodást, és a feladatokat sikeresen teljesítő győztes résztvevőket tárgynyereményekkel jutalmazza, ezzel is segítve tanulmányaikat.


Ha elmúltál 16, de még középiskolába jársz, regisztrálj, és vágj neki az év pénzügyi versenyének! Jelentkezni 3 fős csapattal lehetséges, a leendő tagoknak egyenként kell regisztrálniuk a saját nevükkel ezen az oldalon. Emellett egy tanárt is szükséges felkérnetek, akinek szintén csatlakoznia kell a weboldalon hozzátok. Ő lesz a mentorotok, akihez kérdésekkel fordulhattok a játék során. (Egy tanárnak több csapata is lehet.)


A regisztrációs időszak (2019. szeptember 2-29.) lezárultával október 2-án veszi kezdetét az első forduló, amit további három megmérettetés követ november végéig. Minden turnus rostaként működik, így csak az adott körben élen végző csapatok juthatnak tovább a következő fordulóba. Az első három fordulót online, míg a negyediket, a döntőt egy szakmai zsűri előtt kell teljesítenetek Budapesten. A feladványokban nem a matematikai tudásotokra, hanem a talpraesettségetekre vagyunk kíváncsiak, és sokszor nemcsak a helyes válaszokat, hanem a gyorsaságot is értékelni fogjuk.


Természetesen nem hagyjuk üres kézzel hazamenni az igazán elnök csapatokat. Amellett, hogy a ti rátermettségeteket is összesen 6 millió értékű eszközökkel és tuti felszerelésekkel fogjuk díjazni, tanárotok, valamint iskolátok sem marad ki az ajándéközönből. A hírnév és a siker pedig már csak hab a tortán.Elolvasom a játékszabályzatot