Médiatár 2022

Intrum (2022): Közel 5000 diák méri össze pénzügyi tudását vetélkedőn

Minden eddigi évnél nagyobb érdeklődés mellett indult el az Intrum középiskolai pénzügyi vetélkedője, a Zsebpénzügyes verseny. Az idei vetélkedőn egy fiktív startup-céget vihetnek sikerre a csapatok a budapesti döntőig, ahol többek között Rákossy Balázs, a Diákhitel központ vezérigazgatója, Király Júlia közgazdász, Szabó László, a HOLD Alapkezelő vezérigazgatója és Dr. habil Pintér Éva, egyetemi docens, és a zsűri elnökeként Felfalusi Péter, az Intrum vezérigazgatója választja ki a legjobbakat.

Intrum (2022): A budapesti, XVII. kerületi Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium diákjai lettek az ország legjobb zsebpénzügyesei

A budapesti Balassi Bálint Gimnázium Trois cent Soixante Croissant nevű csapata nyerte az idei, rekordmagas részvétel mellett zajló Zsebpénzügyes vetélkedőt. A közel 5000 induló közül döntőbe jutott diákok idén egy fiatal vállalkozó-csapat bőrébe bújhattak, akiknek többek között a közösségi finanszírozással és a növekvő energiaárakkal kapcsolatos feladatokat kellett megoldaniuk.