Médiatár 2019

RTL Klub (2019): Megvannak a zsebpénzügyes vetélkedő nyertesei RTL Klub (2019): Meghosszabbították a zsebpénzügyes vetélkedő jelentkezési határidejét RTL Klub (2019): Zsebpénzügyes vetélkedő tanítja spórolásra a gyerekeket Gamestar (2019): Lezajlott a Zsebpénzügyes döntője, budapesti csapat nyert

A pénzügyi tudatosságról szóló vetélkedőn közel 900 csapat indult, a legjobb nyolc a napokban mérte össze tudását a kétnapos döntőn.

infovilág (2019): Anyagi körülményeik miatt aggódnak a fiatalok – ügyes: zsebpénzügyes

Az eddiginél tudatosabban igyekeznek intézni pénzügyeiket a magyar fiatalok, de sokan érzik úgy, hogy elvesztik az irányítást a kiadásaik felett, és elégedetlenek az anyagi helyzetükkel – derült ki az Európa 24 országában jelen lévő, követeléskezelési szolgáltatásokat nyújtó vállalat, az Intrum felméréséből.

Portfolio (2019): A gyakorlati tudás óriási előnyt jelent a munkaerőpiacon

Nemzetközi szinten versenyképes gazdasági diplomát ma Magyarországon nemigen lehet szerezni. Ezt gondolja Felfalusi Péter, a Magyar Követeléskezelők és Információ Szolgáltatók Szövetségének (MAKISZ) elnöke, az Intrum Justitia Zrt. vezérigazgatója. Az üzletemberrel többek között arról beszélgettünk, mennyit ér ma egy diploma, milyen különbségek vannak a magyar és a külföldi egyetemeken végzett hallgatók között és kitért arra is, munkaadóként, piaci szemmel ő milyennek látja a hazai gazdasági felsőoktatást.