GYIK

Kiknek szól a vetélkedő?

A vetélkedőn olyan három fős csapatok jelentkezését várjuk, ahol minden tag betöltötte a 16. életévét és középiskolai oktatásban vesz részt.

Hogyan tudok regisztrálni?

Regisztrálni egyénileg, a saját adataitok megadásával tudtok a www.zsebpénzügyes.hu oldalon, a Regisztráció gombra kattintva.

Hogyan véglegesítsük a regisztrációtokat?

Az adatok megadása után kérünk, hogy ellenőrizzétek a megadott e-mail fiókotokat, és kattintsatok a megerősítő linkre a levélben, amit elküldtünk nektek. Figyelem! Enélkül a regisztrációtok érvénytelen, és nem tudjátok megkezdeni az első forduló feladatait! Fontos, hogy minden regisztrált játékosnak csatlakoznia kell egy csapathoz. Ehhez tudtok egymásnak meghívást is küldeni az oldalon keresztül.

Mikor teljes a csapat regisztráció?

A csapatok akkor tudnak elindulni a vetélkedőn, ha rendelkeznek 3 regisztrált, megerősített csapattaggal illetve egy csatlakozott mentor tanárral is csapatukban.

Miért nem tudok belépni a profil illetve csapat oldalamra?

A profil illetve csapatregisztráció akkor teljes, ha minden csapattag visszaigazolja a regisztráció során küldött e-mailben a nevezését (ez egyetlen kattintást jelent).

Miért nem tudok belépni az első fordulóba?

Az első fordulóba azok a játékosok tudnak belépni: akiknek csapata teljes, tehát a három csapattag és a mentor tanár is beregisztrált az oldalon és csatlakozott a csapathoz. Továbbá minden csapattag és a mentor tanár is megkapta és elfogadta az e-mailben küldött regisztráció visszaigazolását. Ha a fentiekkel minden rendben, akkor valamilyen technikai probléma is állhat a háttérben, kérlek ezt az oldalon található chat ablakban jelezd illetékes kollégánknak.

Ha az első forduló kérdéseinek megválaszolása közben, valamiért megszakad a kitöltés (gép leállás, újra indulás, áramszünet, technikai probléma) hogyan tudom folytatni a játékot?

Ha a megszakadás a megadott időkereten belül történik, akkor az újra belépés után a rendszer arra a pontra teszi vissza a játékost, ahol ő kilépett a kvízből. Amennyiben ez nem így történik kérlek az oldalon található chat ablakban jelezzétek illetékes kollégánknak, hogy nem tudtok visszalépni a játékba, ő segíteni fog abban, hogy onnan tudjátok folytatni a játékot, ahol megszakadt a kvíz.

Hogyan tudok segítséget kérni, ha nem működik a chat funkció az oldalon?

Amennyiben az oldalon nem elérhető a chat funkció, kérünk, hogy a info@zsebpenzugyes.hu címre küldjétek el nekünk problémátokat e-mailben, amire mi megpróbálunk a lehető leghamarabb reagálni.