ZSEBPÉNZÜGYES ALUMNI

Csatlakozz a Zsebpénzügyes Alumni csapatához!

Az Intrum 2017 óta rendezi meg a középiskolás korosztályt megszólító pénzügyi vetélkedőjét, amellyel a felnövekvő generációk pénzügyi tudatosságát szeretnék növelni. Eltökélt szándékuk, hogy a résztvevőket ne csak a verseny során, hanem azt követően is támogassák a tehetségük kibontakoztatásában. Ez az igény hívta életre az Alumni programot, ami számos előnnyel szolgál a volt Zsebpénzügyesek és tanáraik számára.

Mi az a Zsebpénzügyes Alumni és ki lehet a tagja?

Közösséghez tartozni jó, de gyakran nehéz megtalálni a hasonló érdeklődéssel bíró embereket. A Zsebpénzügyes Alumni tagjaként a fiatal, pénzügyek iránt érdeklődők között lehetsz, akik jövőjét nagy lelkesedéssel segíti az Intrum; valamint azok között a tanárok között, akik szívesen értesülnek a legfrissebb pénzügyi szakmai és oktatási lehetőségekről. Az Alumniba azon csapatok diákjai és tanárai kaphatnak felvételt, akik eljutottak a Zsebpénzügyes élő döntőjébe.

Miért jó, ha tag vagyok?

Tagként szakmai és tanulmányi lehetőségeket osztunk meg veled, amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznál.

Diákként így tutira nem fogsz lemaradni a projekt- és ösztöndíjlehetőségekről, valamint diákmunkához is könnyebben jutsz hozzá. (A diákmunka-lehetőségekről ezen a linken találsz több információt.) Az Alumnisok nemcsak a diákmunkára való jelentkezéskor, hanem az egyetemisták, friss diplomások számára létrehozott gyakornoki programban is előnyt élveznek!

Tanárként az Alumni lehetőséget ad az aktív és volt diákok szakmai és tanulmányi útjának támogatásában a versenyen való részvételen túl is.

Hogyan fogok értesülni a lehetőségekről?

E-mail lista formájában fogjuk eljuttatni számodra a legfrissebb híreket.

Például azt a hírt, hogy február 17-ig jelentkezhetsz a nemzetközi gyakornoki programunkba! A programról ezen a linken tudhatsz meg többet, jelentkezni pedig itt tudsz. A jelentkezésnél a megjegyzés rovatba feltétlenül írd oda, hogy „Zsebpénzügyes Döntős”.

Hogyan lehetek tag?

Részt vettél a Zsebpénzügyes versenyen? Remek, már meg is vagy az első lépéssel! A következő lépésben töltsd ki a Zsebpénzügyes Alumni jelentkezési ívet, és kész is vagy!