ZSEBPÉNZÜGYES ALUMNI

Csatlakozz a Zsebpénzügyes Alumni csapatához!

Az Intrum 2017 óta rendezi meg a középiskolás korosztályt megszólító pénzügyi vetélkedőjét, amellyel a felnövekvő generációk pénzügyi tudatosságát szeretnék növelni. Eltökélt szándékuk, hogy a résztvevőket ne csak a verseny során, hanem azt követően is támogassák a tehetségük kibontakoztatásában. Ez az igény hívta életre az Alumni programot, ami számos előnnyel szolgál a volt Zsebpénzügyesek és tanáraik számára.

Mi az a Zsebpénzügyes Alumni és ki lehet a tagja?

Közösséghez tartozni jó, de gyakran nehéz megtalálni a hasonló érdeklődéssel bíró embereket. A Zsebpénzügyes Alumni tagjaként a fiatal, pénzügyek iránt érdeklődők között lehetsz, akik jövőjét nagy lelkesedéssel segíti az Intrum; valamint azok között a tanárok között, akik szívesen értesülnek a legfrissebb pénzügyi szakmai és oktatási lehetőségekről. Az Alumniba azon csapatok diákjai és tanárai kaphatnak felvételt, akik eljutottak a Zsebpénzügyes élő döntőjébe.

Miért jó, ha tag vagyok?

Tagként szakmai és tanulmányi lehetőségeket osztunk meg veled, amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznál.

Diákként így tutira nem fogsz lemaradni a projekt- és ösztöndíjlehetőségekről, valamint diákmunkához is könnyebben jutsz hozzá. (A diákmunka-lehetőségekről ezen a linken találsz több információt.) Az Alumnisok nemcsak a diákmunkára való jelentkezéskor, hanem az egyetemisták, friss diplomások számára létrehozott Next Generation Programban is előnyt élveznek!

Tanárként az Alumni lehetőséget ad az aktív és volt diákok szakmai és tanulmányi útjának támogatásában a versenyen való részvételen túl is.

Hogyan fogok értesülni a lehetőségekről?

E-mail lista formájában fogjuk eljuttatni számodra a legfrissebb híreket.

Például azt a hírt, hogy jelentkezhetsz a nemzetközi gyakornoki programunkba! A programról ezen a linken tudhatsz meg többet. A jelentkezésnél a megjegyzés rovatba feltétlenül írd oda, hogy „Zsebpénzügyes Döntős”.

Hogyan lehetek tag?

Részt vettél a Zsebpénzügyes versenyen? Remek, már meg is vagy az első lépéssel! A következő lépésben töltsd ki a Zsebpénzügyes Alumni jelentkezési ívet, és kész is vagy!